Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Αγγλίας: Την “πάτησε” η Γουέστ Χαμ – Ρεβάνς για Νιούκαστλ και Τότεναμ

Κύπελλο Αγγλίας: Την “πάτησε” η Γουέστ Χαμ – Ρεβάνς για Νιούκαστλ και Τότεναμ
ΦΩΤΟ Reuters

Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από την φάση των “32” του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς η Γουέστ Χαμ αποκλείστηκε από την Γουέστ Μπρομ, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, με ήττα 0-1 μέσα στο Λονδίνο, ενώ η Νιούκαστλ “κόλλησε” στη “λευκή ισοπαλία” με την Όξφορντ της 3ης κατηγορίας εντός έδρας και θα διεκδικήσει την πρόκριση σε εκτός έδρας ρεβάνς, όπως θα κάνει, εντός έδρα όμως, και η Τότεναμ καθώς ισοφαρίστηκε από τη Σαουθάμπτον στο τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Η Γουέστ Χαμ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς ηττήθηκε στο Λονδίνο με 1-0 από τη Γουέστ Μπρομ, ενώ η Νιούκαστλ υποχρεώθηκε σε εντός έδρας “λευκή” ισοπαλία από την Όξφορντ, που αγωνίζεται στη League 1 (τρίτη κατηγορία) και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης σε εκτός έδρας ρεβάνς.

Όπως θα κάνει και η Τότεναμ μετά την ισοπαλία με 1-1 στο “Σεντ Μέρις” με την Σαουθάμπτον. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο 58΄ με τον Σον, αλλά στο 87΄ ο Μπουφάλ ισοφάρισε και έστειλε το ζευγάρι σε δεύτερο αγώνα, που θα γίνει στο Λονδίνο. Η Λέστερ, αντίθετα, “καθάρισε” με 1-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ, χάρη στο γρήγορο γκολ του Ιχεανάτσο, όπως και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που επιβλήθηκε 2-0 της Μίλγουολ, ενώ η ουραγός της Premier League Νόριτς νίκησε 2-1 τη Μπέρνλι εκτός έδρας και συνεχίζει την πορεία της στο θεσμό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις