Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Άλμα” πρόκρισης για Πανιώνιο και Καλαμάτα! videos

Κύπελλο Ελλάδας: “Άλμα” πρόκρισης για Πανιώνιο και Καλαμάτα! videos
Intime

Με το… ενάμισι πόδι στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκονται Πανιώνιος και Καλαμάτα, μετά τις νίκες με 3-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ αντίστοιχα.

Μπορεί στη Superleague να έχει μόλις μια νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές, αλλά ο Πανιώνιος βρήκε τρόπο να χαρεί μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “κυανέρυθροι” επικράτησαν εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0 και μόνο αν αυτοκτονήσουν μέσα στη Νέα Σμύρνη στις 4.12.2019
θα χάσουν την πρόκριση στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Εμανουηλίδης άνοιξε το… χορό των γκολ στο 57′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Επτά λεπτά αργότερα ο Οικονομίδης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, για να έρθει και πάλι ο Εμανουηλίδης στο 88′ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0.

Στο άλλο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας που ολοκληρώθηκε την ίδια ώρα, η Καλαμάτα έκανε εντός έδρας… περίπατο (3-0) κόντρα στην ΑΕΛ. Η “Μαύρη Θύελλα” θυμήθηκε τις… παλιές της δόξες και με την απόδοση της “έσβησε” τη διαφορά δύο κατηγοριών που την χωρίζουν.

Πρωταγωνιστής για τους πρωτοπόρους της Football League ο Αλεξόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην ΑΕΛ, που εντυπωσιάζει στη Superleague. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκόλια στο 83′.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις