Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή για… πλάκα από τον ΟΦΗ! video

Κύπελλο Ελλάδας: Ανατροπή για… πλάκα από τον ΟΦΗ! video
ΦΩΤΟ intime

Ο ΟΦΗ ανέτρεψε τελικά με ευκολία το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Καβάλα και με το εντυπωσιακό 4-0, πανηγύρισε μια επιβλητική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η νίκη της Καβάλας στο πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας, προμήνυε μία δύσκολη αποστολή για τους Κρητικούς στη ρεβάνς, όμως στο γήπεδο ο αγώνας μετετράπη σε… περίπατο, με το τελικό 4-0 να χαρίζει μια πανηγυρική πρόκριση στην ομάδα της Superleague 1.

Το ματ ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΟΦΗ ήδη από το πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κι έβαλαν… δύσκολα στους Κρητικούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες και μπήκαν σε… διαδικασία ανατροπής στο 39′, με τον Τσιλιανίδη να κάνει το 1-0.

Αυτή ολοκληρώθηκε τελικά στο δεύτερο μέρος, όπου οι Κρητικοί ήταν “καταιγιστικοί” με πρωταγωνιστή τον Νέιρα. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε δις από το 50′ μέχρι το 53′, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του, η οποία πέτυχε και τέταρτο τελικά γκολ με τον Φιγκερέιδο στις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις