Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Απίστευτη “οχτάρα” από τον Ατρόμητο!

Κύπελλο Ελλάδας: Απίστευτη “οχτάρα” από τον Ατρόμητο!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος έπαιζε για την πρόκρισή του κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και ήταν “καταιγιστικός” στην τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, “συντρίβοντας” την αντίπαλό του με το επιβλητικό 8-0.

Στη μεγαλύτερη νίκη του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ατρόμητος “διέλυσε” τη Θύελλα Καμαρίου με 8-0 και “σφράγισε” με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σκορ για την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι άνοιξε ο Βασιλακάκης στο 9΄, με τον Ούμπιδες να διπλασιάζει με εκπληκτικό σουτ τρία λεπτά αργότερα. Έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε σημειώσει άλλα τρία τέρματα, με τους Καρασαλίδη στο 15΄, Μούγιακιτς στο 28΄ και Σάκιτς στο 43΄. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος έριξε το ρυθμό, όμως η διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Σαντορίνης ήταν τέτοια που ακόμη και στο «ρελαντί» πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Ο Μούγιακιτς «έγραψε» το 0-5 στο 65΄ και οι Κωστσόπουλος, Ενσικουλού πήραν τη «σκυτάλη» σκοράροντας στο 74΄ και το 80΄.

Ο Ατρόμητος βρέθηκε έτσι σε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή του πρώτου ομίλου, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή, αφήνοντας εκτός Κυπέλλου Ελλάδας το “γηραιό”, χάρη στα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις στο Θύελλα Καμαρίου – Ατρόμητος

Θύελλα Καμαρίου: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (57΄ Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61΄ Βλαβιανός), Δαβιλάς (72΄ Δημητρακόπουλος), Μαυρομάτης.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάκιτς (53΄ Γιαννούλης), Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66΄ Ρονάλντο), Ρισβάνης (46΄ Στρούγγης), Μούγιακιτς, Κιβρακίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις