Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε η Λάρισα! “Πέρασε” από τη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα (videos)

Κύπελλο Ελλάδας: Αποκλείστηκε η Λάρισα! “Πέρασε” από τη Βέροια ο ΠΑΣ Γιάννινα (videos)
ΦΩΤΟ intime

Η Λάρισα επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα με δεύτερη νίκη επί της Βέροιας.

Η “βαριά” ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι “στοίχισε” τελικά στη Λάρισα, καθώς παρά τη νίκη με 1-0 επί της Καλαμάτας στη ρεβάνς, έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.

Η “μαύρη θύελλα” ήταν εξαιρετικά στημένη στην άμυνά της και αντεπεξήλθε εύκολα στην “πίεση” των γηπεδούχων, κρατώντας μάλιστα το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, οι “βυσσινί” βρήκαν ένα γκολ με πέναλτι του Ουάρντα και έφθασαν μια “ανάσα” από το να κάνουν το ματς ντέρμπι στο τέλος, αλλά το γκολ του Ντάουντα στο 87′ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ, στερώντας τους τις όποιες ελπίδες ανατροπής.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα δεν κατάφερε ουσιαστικά να “απειλήσει” το 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα από το πρώτο παιχνίδι, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Παμλίδη στο 37′.

Ο Μεληκιώτης “απάντησε” αμέσως μετά ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως η ομάδα του χρειαζόταν ακόμη δύο γκολ για να προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και τελικά δεν βρήκε κανένα. Δέχθηκε μάλιστα και ένα δεύτερο με πέναλτι του Πήλιος στις καθυστερήσεις, για το τελικό 2-1 στο ματς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις