Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Έδωσαν στον Παναθηναϊκό την πρόκριση – “Απόλυτος” ο Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Έδωσαν στον Παναθηναϊκό την πρόκριση – “Απόλυτος” ο Πανιώνιος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός. Το “τριφύλλι” αγωνίζεται αύριο (18.12.2018) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, αλλά η ισοπαλία που ήρθε στο ΟΦΙ – Παναιτωλικός (0-0) έδωσε στους “πράσινους” και στον Κισσαμικό το “εισιτήριο”. Το 3×3 στον όμιλο του έκανε ο Πανιώνιος, επικρατώντας εκτός έδρας του Ηρόδοτου με 2-1.

Παναθηναϊκός και ΑΟΧ Κισσαμικός είναι οι δυο ομάδες από τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας που πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, πριν καν δώσουν τον αυριανό τους αγώνα στα Χανιά (σ.σ. εκεί θα κριθεί η πρωτιά, αφού και οι δυο ομάδες έχουν από 4 βαθμούς).

Ο Παναιτωλικός έφερε εκτός έδρας 0-0 με τον ΟΦ Ιεράπετρας, αποτέλεσμα που χάρισε την πρόκριση στο “τριφύλλι” και την ομάδα της Κρήτης. Να αναφέρουμε πως η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε ένα γκολ στα τρία ματς που έδωσε στο Κύπελλο Ελλάδας, τα δύο μάλιστα κόντρα σε ομάδες κατώτερων κατηγοριών.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

1. Παναθηναϊκός 4 (3-2) *

2. ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0) *

3. Παναιτωλικός 2 (0-1)

4. ΟΦΙ 2 (2-4)

8ος όμιλος

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα του στη Superleague. Οι “κυανέρυθροί” πέρασαν με 2-1 από την έδρα του Ηροδότου και έκαναν το 3x3 στον όμιλο τους στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας -πάντως- εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι “κυανέρυθροι” προηγήθηκαν με 2-0, με τα γκολ των Τσιλούλη (37′) και Ντουρμισάι (78′ πεν), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 82′ από τον Διαμαντάκη.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

1. Πανιώνιος 9 (8-1)

2. ΑΕΛ 3 (4-3) *

3. Απόλλων Πόντου 3 (1-4) *

4. Ηρόδοτος 0 (2-7)

Με * οι ομάδες που δεν έχουν δώσει τον τρίτο τους αγώνα στη φάση των ομίλων

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις