Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ντελίριο στη Λαμία! «Φέρτε μας το Κύπελλο» και… αποθέωση – video

Κύπελλο Ελλάδας: Ντελίριο στη Λαμία! «Φέρτε μας το Κύπελλο» και… αποθέωση – video

Ιστορικές στιγμές ζει η Λαμία μετά την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα με αποκλεισμό των «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Μάκη Χάβου πέταξαν εκτός Κυπέλλου και τον Ολυμπιακό γι’ αυτό και όταν επέστρεψαν στη βάση τους, η υποδοχή που τους περίμενε ήταν αποθεωτική!

Οι οπαδοί έκαναν τη νύχτα μέρα και περίμεναν μέχρι να ξημερώματα την ομάδα να επιστρέψει μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Η Λαμία νίκησε 1-0 τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της Πέμπτης (28.02.2019) και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

200 με 300 οπαδοί του ΠΑΣ Λαμία περίμεναν στο ξενοδοχείο Φθία την αποστολή να επιστρέψει. Το ρολόι έδειχνε σχεδόν μια τα ξημερώματα, η μέρα (και ο μήνας είχαν αλλάξει) αλλά οι οπαδοί της Λαμίας δεν ήταν διατεθειμένοι να φύγουν πριν δουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να τους αποθεώσουν.

Όταν εμφανίστηκε το πούλμαν της αποστολής, τότε έγινε… χαμός! Καπνογόνα και συνθήματα και μια… προσταγή! «Φέρτε μας το Κύπελλο»!

«Λαμία ζούμε Ευρώπη να σε δούμε», «Κύπελλο, Κύπελλο, στο Κάστρο να το δω» και «Λαμιάρα φέρε μας το Κύπελλο» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν. Όταν δε εμφανίστηκε ο προπονητής, Μάκης Χάβος, τότε το σύνθημα ήταν μόνο ένα! «Μάκης Χάβος οέ οέ οέ».

Οι εικόνες απ’ όσα έγιναν τα ξημερώματα στη Λαμία, είναι χαρακτηριστικές…

Πηγή: lamianow.gr, lamiareport.gr

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις