Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος “καθάρισε” Βόλο και… πρόκριση! video

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ατρόμητος “καθάρισε” Βόλο και… πρόκριση! video
ΦΩΤΟ Intime

Τεράστιο βήμα για την πρόκριση του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες πέρασαν με 3-0 από την έδρα του Βόλου και μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσουν το… εισιτήριο στον επαναληπτικό που θα γίνει στην έδρα τους. Δύο γκολ ο Βέλλιος.

Με το… ενάμισι πόδι στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Ατρόμητος, που επικράτησε εκτός έδρας του Βόλου με 3-0, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με το Βόλο πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Γούτας έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παρά τη… ψυχρολουσία, ο Βόλος έπαιξε καλά και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, δημιουργώντας φάσεις στην εστία του Μέγερι. Απ’ τη μεριά του, ο Ατρόμητος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που βρήκε στα μετόπισθεν των γηπεδούχων.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη έφτασαν στο 2-0. Ο Νταβιώτης έβγαλε τη σέντρα στο 63′, ο Βέλλιος βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με κεφαλιά νίκησε τον Μελίσσα.

Το τελικό 0-3, που δίνει… διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό του Περιστερίου διαμόρφωσε και πάλι ο Βέλλιος στο 76′, εκμεταλλευόμενος την πάρε – βάλε σέντρα του Χαρίση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις