Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ στο πιο… ζόρικο ζευγάρι της φάσης των “16”

Κύπελλο Ελλάδας ΠΑΟΚ
Intime.gr

Η κλήρωση για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας έβγαλε κάποιες σημαντικές αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει τη πιο δύσκολη… αποστολή. Τα ζευγάρια που προέκυψαν.

Σημαντικές αναμετρήσεις αναμένεται να δούμε στους διπλούς αγώνες της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ δεν θα μπορούσε να βγάλει κάποιο ντέρμπι, αλλά τα ζευγάρια που προέκυψαν έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο κάτοχος του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ, είχε τη πιο… ζόρικη κλήρωση, αφού καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του φιλόδοξου ΟΦΗ. Η ΑΕΚ έχει επίσης δύσκολο έργο, καθώς κληρώθηκε με τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης, που όμως αυτή τη στιγμή δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους δύο «αιώνιους» να θεωρούνται οι… ευνοημένοι της κληρωτίδας.

Χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αναμετρήσεις ΝΠΣ Βόλος – Ατρόμητος, Ξάνθη – Αρης και Παναιτωλικός – Πανιώνιος, ενώ η Λαμία έχει προβάδισμα απέναντι στα Τρίκαλα.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά, 14-16 του μήνα. Να θυμίζουμε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένος για τις 23/5 σύμφωνα με το καλεντάρι της χρονιάς.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν

Βόλος – Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Καλαμάτα – Ολυμπιακός

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Τρίκαλα – Λαμία

Ξάνθη – Άρης

Παναιτωλικός – Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις