Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθάρισε” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ! “Περίπατος” στα Τρίκαλα

Κύπελλο Ελλάδας: “Καθάρισε” την πρόκριση ο ΠΑΟΚ! “Περίπατος” στα Τρίκαλα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Θέση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας “έκλεισε” ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν εκτός έδρας των Τρικάλων με 5-1, δίνοντας έτσι… διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό της Τούμπας. Άναψαν και πέταξαν καπνογόνα οι φίλοι των φιλοξενούμενων!

Τη νίκη με 5-1 στην έδρα των Τρικάλων πήρε ο ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που τον βάζει με το.. ένα πόδι στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ματς, θέλοντας να το.. καθαρίσει από νωρίς. Μόλις στο 5′ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 0-1. Ο Πέλκας έκανε την κάθετη στον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος δεν μπόρεσε να νικήσει με πλασέ εντός μεγάλης περιοχής τον Αποστολίδη, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον επερχόμενο Μάτος, που άνοιξε το σκορ.

Ο Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που έξι λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να κάνει την κοντινή προβολή -από σέντρα του Δεληγιαννίδη- και να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, αλλά το πρώτο 15λεπτο του ματς ολοκληρώθηκε με την ισοφάριση των Τρικάλων. Ο Γκόλιας έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Πάνος νίκησε κατά κράτος στον αέρα τον Δεληγιαννίδη και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Παρά τον καλό του ρυθμό και τη διάθεση που έδειξαν οι δυο ομάδες, το ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη σημαντική φάση. Ο ΠΑΟΚ όμως μπήκε δυνατά στην επανάληψη και είχε και την ώθηση του κόσμου του, που όμως άναψε καπνογόνα στην εξέδρα, ρίχνοντας και μάλιστα κάποια από αυτά στο ταρτάν του γηπέδου.

Στο 57′ ήρθε το 1-2 από τους φιλοξενούμενους. Ο Πέλκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά με υποψία φάουλ σε αμυνόμενο και η μπάλα πήγε στα αντίπαλα δίχτυα. Ο επόπτης σήκωσε τη σημαία, είχε συνομιλία με τον ρέφερι, που τελικά κατακύρωσε το γκολ.

Να αναφέρουμε πως υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για φάουλ του Βραζιλιάνου μπακ του ΠΑΟΚ στον Βέρτζο, αλλά και για συμμετοχή του Βαρελά στο γκολ, από θέση οφσάιντ. Τελικά, ο ‘δικέφαλος του Βορρά”.. καθάρισε τη νίκη στα επόμενα λεπτά. Στο 70’ η ομάδα του Λουτσέσκου έφτασε στο 1-3 με τον Μπίσεσβαρ, στο 80 ο Κάμπος έκανε το 1-4 και στις καθυστερήσεις ο Σάκχοφ διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις