Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε ο ΠΑΣ! Νίκησε ο Ηρακλής και περιμένει

Κύπελλο Ελλάδας: Προκρίθηκε ο ΠΑΣ! Νίκησε ο Ηρακλής και περιμένει
ΦΩΤΟ eurokinissi

Έχοντας για υπηρεσιακό τεχνικό τον Τάσο Κατσαμπή, ο Ηρακλής κατάφερε να νικήσει εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), σε ματς για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και θα περιμένει “στραβοπάτημα” του Ατρόμητου στην έδρα της Θύελλας Καμαρίου για να δει αν θα ακολουθήσει τον Άγιαξ της Ηπείρου” στους “16” της διοργάνωσης.

Την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την ήττα του με 2-0 στην έδρα του Ηρακλή, σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι Θεσσαλονικείς κυνήγησαν το 3-0 που θα τους έδινε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά δεν τα κατάφεραν και πλέον θα περιμένουν το αποτέλεσμα του Θύελλα Καμαρίου – Ατρόμητος (σ.σ. θέλουν να μην κερδίσει η ομάδα της Superlegaue) προκειμένου να… χαμογελάσουν.

Να αναφέρουμε πως στο “Καυτανζόγλειο” -δίπλα στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλο, βρέθηκε ο νέος προπονητής του Ηρακλής, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Η ομάδα του Τάσου Κατσαμπή (σ.σ. υπηρεσιακός τεχνικός) κατάφερε να πάρει τη νίκη με τα γκολ των Ρόβα (58′) και Κλέιτον (78′).

Οι συνθέσεις

Ηρακλής (Τάσος Κατσαμπής): Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68′ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73′ Περόνε), Ρόβας (83′ Πτηνόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (84′ Τζημόπουλος), Βιδάλ (45′ Νάουμετς), Ευαγγέλου, Λουκίνας (83′ Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο

1. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-3)

2. Ηρακλής 6 (6-6)

3. Ατρόμητος 3 (7-3)

4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις