Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα ο Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας: Προβάδισμα ο Λεβαδειακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο Λεβαδειακός υπερασπίστηκε την έδρα του κι επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Λιβαδειά κι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος επηρέασαν το παιχνίδι, το οποίο ήταν κάκιστο.

Το γκολ της νίκης για τον Λεβαδειακό πέτυχε ο Φαβάρο στο 89′, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από… ριμπάουντ που πήρε, ύστερα από το δοκάρι του Μητρόπουλου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Ζαραδούκας (67΄ Νίκας), Αντιλεού, Μεντί, Φαβάρο, Καλτσάς, Μπελγκαζουανί (39΄ Ιωαννίδης), Μητρόπουλος, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (65΄ Ομπιόρα), Καθάριος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Μανθάτης (73΄ Χαλκιαδάκης), Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (81΄ Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπετρά, Τζημόπουλος, Γιάκος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις