Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Πανιώνιος “καθάρισε” τον ΟΦΗ

Πανιώνιος

Την.. αναμενόμενη πρόκριση του στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας τον ΟΦΗ (1-0) και με δυο νίκες πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

“Σφράγισε” το… εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πανιώνιος επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 μέσα στο “Γεντί Κουλέ” και με 2 νίκες και συνολικά 3-0 γκολ πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν βρήκαν μεγάλη αντίσταση από τους Κρητικούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και πήραν την πρόκριση με γκολ που μπήκε στο 28′.

Ο Σπιριντόνοβιτς έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο, βρήκε… μπόλικο χώρο μπροστά του και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Στρέζο (σ.σ. οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι στο κλέψιμο).

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (53′ Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71′ Κοντογιάννης), Παπατόλιος (83′ Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (58′ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (46′ Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (66′ Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις