Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: Στον “αέρα” το ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος

Κύπελλο Ελλάδας: Στον “αέρα” το ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος
pasgiannina.gr

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα έχει “χτυπήσει” -αγωνιστικά- την Football League και δεν αποκλείεται να επηρεάσει και τη… δράση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος (08.01.2019 / 15:00) για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλυμμένο από πάγο, κάτι αφήνει… στον αέρα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι άνθρωποι των γηπεδούχων κάνουν προσπάθειες να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες στα Ιωάννινα, καθώς και η νέα επιδείνωση του καιρού, κάνουν τα πράγματα πολύ δύσκολα.

Να αναφέρουμε πως οι τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ κατηγορίας (Football League), οι οποίοι αναβλήθηκαν την Κυριακή, αποφασίστηκε λόγω χιονιού να μη διεξαχθούν ούτε σήμερα, όπως προβλέπει ο κανονισμός, λόγω παγετού.

Οι αναμετρήσεις Δόξα Δράμας-ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλων Πόντου-Αήττητος Σπάτων και Αιγινιακός-Βόλος ΝΠΣ για την 11η αγωνιστική θα οριστούν σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις