Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδος: Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και “δοκιμασία” για ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Κύπελλο
Intime.gr

Η αγωνιστική δράση στο Κύπελλο Ελλάδας για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης,συνεχίζεται την Τετάρτη (-5.02.2020) με δύο αναμετρήσεις. “Λάμπει” το ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός.

Το Λαμία – Ολυμπιακός (0-0) άνοιξε το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος και σήμερα (05.02.2020) έχουμε τη… συνέχεια με δύο σημαντικές αναμετρήσεις.

Λαμία – Ολυμπιακός: “Μπλόκο” στη Φθιώτιδα! Η πρόκριση θα κριθεί στο Φάληρο

Η Τετάρτη… ανήκει στο μεγάλο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (21.30, COSMOTE SPORT 1HD). Στο πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνεται και η αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΑΕΚ (17.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα με… φόρα από την Κυριακάτικη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα του δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ. Απ’ την άλλη, ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει να βάλει τέλος στις κακές εμφανίσεις και να… σβήσει τον προβληματισμό που επικρατεί στις τάξεις του.

Όσον αφορά το άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ θα παίξει με… νέα πρόσωπα στο Αγρίνιο, αλλά θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και να κάνει βήμα πρόκρισης μέσα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Το τριήμερο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 6/2 με τον αγώνα Άρης – Ατρόμητος (19.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις