Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο Γερμανίας: Μπάγερν εναντίον… Κόβατς στον τελικό! [vid]

Κύπελλο Γερμανίας: Μπάγερν εναντίον… Κόβατς στον τελικό! [vid]
ΦΩΤΟ reuters

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης του Νίκο Κόβατς, επικράτησε με 1-0 της Σάλκε στους “4” του Κυπέλλου Γερμανίας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου και θα βρει την ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν, τη Μπάγερν Μονάχου.

Αυξημένο ενδιαφέρον θα έχει φέτος ο τελικός του Κυπέλλου στη Γερμανία, αφού η πρόκριση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης επί της Σάλκε (1-0) στον ημιτελικό, θα φέρει τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Κροάτης τεχνικός θα αναλάβει τον πάγκο των Βαυαρών, ουσιαστικά μετά το τέλος εκείνου ματς!

Στο παιχνίδι για τους “4” του Κυπέλλου Γερμανίας, Άιντραχτ και Σάλκε πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους, με την ομάδα του Κόβατς να είναι αυτή που κατάφερε να πάρει τη σπουδαία πρόκριση, χάρη σε ένα φανταστικό γκολ με τακουνάκι, από τον Λούκα Γιόβιτς στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Άιντραχτ κράτησε μάλιστα το προβάδισμα, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά, με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Ζέλσον Φερνάντες στο 81ο λεπτό. Έτσι, θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου, στις 19 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις