Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Κύπελλο: Καταιγιστικός Ατρόμητος! “Εξάρα” στον Ηρακλή

Κύπελλο: Καταιγιστικός Ατρόμητος! “Εξάρα” στον Ηρακλή
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ατρόμητος πέρασε σαν σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη, συντρίβοντας τον Ηρακλή με 6-1, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ατρόμητος διέλυσε τον Ηρακλή με 6-1 στο «Καυτανζόγλειο», για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ρεφάροντας την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αύριο (1/11), οι Ηπειρώτες θα υποδεχθούν τη Θύελλα Καμαρίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ με κεφαλιά του Κωτσόπουλου. Στο 47′ ο Κουλούρης γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Αμπάρης δεν αντέδρασε σωστά και ο Κωτσόπουλος έκανε και το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 60′ ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε το 0-3 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ενσικουλού παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των γηπεδούχων, ενώ το 0-5 σημείωσε στο 73′ ο Μανούσος. Ο Ηρακλής μείωσε στο 85΄με τον Χασομέρη και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κωτσόπουλος, που έφτασε στο χατ-τρικ.

Η βαθμολογία

Ατρόμητος 3 (7-3)
Ηρακλής 3 (4-5)
ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)
Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (66΄ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51΄ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62΄ Χασομέρης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72΄ Στρουγγής), Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (66΄ Μανούσος).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις