Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κύπελλο: Κισσαμικός για πρόκριση! “Κόλλησε” στα Χανιά ο Παναιτωλικός

Κύπελλο: Κισσαμικός για πρόκριση! “Κόλλησε” στα Χανιά ο Παναιτωλικός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από τα Χανιά. Η ομάδα του Αγρινίου έμεινε στο 0-0 με τον Κισσαμικό, για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας κινδυνεύει ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα “κόλλησε” στο 0-0 με τον Κισσαμικό στα Χανιά, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, μιας και στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στο Αγρίνιο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει στην Κρήτη τον ΟΦ Ιεράπετρας, να περιμένει ήττα του Κισσαμικού από τον Παναθηναϊκό και να ευνοηθεί στη διαφορά τερμάτων για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στα Χανιά. Στο 22′ η κεφαλιά του Χαντάκια κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 71′ ο Σάλιακας είδε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, Γιαννακόπουλο, και προσπάθησε να σκοράρει από τη σέντρα του γηπέδου (!), αλλά στάθηκε άτυχος, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Η βαθμολογία

1) ΑΟΧ/Κισσαμικός 4 (2-0)
2) Παναθηναϊκός 3 (1-0)*
3) Παναιτωλικός 1 (0-1)
4) ΟΦ Ιεράπετρα 0 (0-2)*

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74΄ Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σεληνιωτάκης (60΄ Γκίνη), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63΄ Αρναρέλλης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (51΄ Ντίας), Αγρόδημος (78΄ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62΄ Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουΐλιαν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις