Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κύπελλο Τουρκίας: Απόφαση-σταθμός από τη Μπεσίκτας! Δεν κατεβαίνει στο τελικό

Κύπελλο Τουρκίας: Απόφαση-σταθμός από τη Μπεσίκτας! Δεν κατεβαίνει στο τελικό
ΦΩΤΟ reuters

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας αποφάσισε τη συνέχιση του τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μπεσίκτας, που διεκόπη στο 57′ του αγώνα, αλλά οι “μαυραετοί” αρνούνται να συμμετάσχουν. Για “λυπηρή απόφαση”, έκαναν λόγο σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

Ο τελικός του Κυπέλλου Τουρκίας, θύμισε… Ελλάδα φέτος και διεκόπη στο 57ο λεπτό του αγώνα, εξαιτίας ρίψης αντικειμένων, που είχαν ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του προπονητή της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές.

Η απόφαση της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της γειτονικής χώρας, όμως, ήταν να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι, με τα υπόλοιπα 33 λεπτά συν τις καθυστερήσεις, να κρίνουν τον τίτλο, μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και το 0-0 στο συγκεκριμένο ματς.

Η Μπεσίκτας όμως είναι κάθετα αντίθετη στην απόφαση αυτή και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, δεν σκοπεύει να κατέβει στο ματς, δεχόμενη και την όποια τιμωρία της επιβληθεί.

Η ανακοίνωση της Μπεσίκτας

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αποφασίσαμε να μην κατέβουμε στην αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαΐου. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε εις ένδειξη σεβασμού προς τους φανταστικούς οπαδούς μας μετά την λυπηρή απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας. Εδώ και 115 χρόνια δίνουμε τις μάχες μας στο γήπεδο. Δεν θα εμφανιστούμε στο γήπεδο στις 3 Μαΐου και θα αποδεχθούμε τις κυρώσεις».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις