Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Λαμία – ΑΕΛ: Αποχαιρετούν τα πλέι οφ! Το VAR “έσβησε” πέναλτι

Λαμία – ΑΕΛ: Αποχαιρετούν τα πλέι οφ! Το VAR “έσβησε” πέναλτι
Intime

Λαμία και ΑΕΛ δεν κατάφεραν να σκοράρουν (0-0) και έμειναν ακόμη πιο μακριά από την έκτη θέση στη Superleague. Ένα μήνα χωρίς νίκη οι γηπεδούχο – Αγνοούν το “τρίποντο” το 2020 οι Θεσσαλοί. Το VAR ακύρωσε υπόδειξη πέναλτι υπέρ των “βυσσινί”.

Ήθελαν μόνο το “τρίποντο” για να ελπίζουν για είσοδο στα πλέι οφ. Λαμία και ΑΕΛ όμως έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν βοηθά καμία ομάδα.

Το έντονο κρύο δεν εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν επιθετικά, με τη Λαμία να πιέζει ψηλά και να έχει την κατοχή της μπάλας και την ΑΕΛ να κάνει… φαρμακερές αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, μόλις στο 6′, ο Βινίσιους έβγαλε για τον Ουάρντα, αλλά ο Αιγύπτιος έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σουτάροντας μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Το πρώτο μέρος έκανε… κοιλιά από τα μέσα του μέχρι και την ανάπαυλα.

Η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία στο 53′ για να ανοίξει το σκορ, με τον Κρίστινσον να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Καραμάνου. Το ματς κράτησε έναν καλό ρυθμό, αλλά χωρίς φάσεις. Η στιγμή που… θα μπορούσε να αλλάξει το ματς έγινε στο 74′. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε πτώση του Μπέρτου μετά από το μαρκάρισμα του Μπεχαράνο, αλλά το VAR εξέτασε την παράβαση κι έδωσε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις