Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λαμία – Απόλλωνας Σμύρνης: Ισοπαλία σαν… νίκη!

Λαμία – Απόλλωνας Σμύρνης: Ισοπαλία σαν… νίκη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Superleague. Το αποτέλεσμα αυτό βόλεψε και τις δύο ομάδες, οι οποίες ξέφυγαν πέντε βαθμούς από την Κέρκυρα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λαμία κι Απόλλων βολεύτηκαν με την ισοπαλία (0-0), στο πρώτο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής της Superleague. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, έφτασαν τους 26 και ξέφυγαν με πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κέρκυρα, η οποία τη Δευτέρα (16/4) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν κάκιστο ποιοτικά, με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστες οι αξιόλογες ευκαιρίες. Για την ιστορία, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τάσος Παπάζογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Πίτι (30΄ Ακόστα), Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Μπούντνικ (85΄ Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69΄ Φράγκος), Μπλάζιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Τσουκαλάς, Ναδάλες (37΄ Κούρος), Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (46΄ Σιατραβάνης), Ελμπάζ (85΄ Ανιέτε), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις