Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λαμία – Ατρόμητος: Τα… μοίρασαν στο δεύτερο ημίχρονο

Λαμία – Ατρόμητος: Τα… μοίρασαν στο δεύτερο ημίχρονο

Λαμία και Ατρόμητος μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 20ή αγωνιστική, που έληξε 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πίτι στο 55΄ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ντιγκινί στο 70΄. Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μπούντνικ στο 65ο λεπτό.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, η Λαμία ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη. Αυτό συνέβη στο 22ο λεπτό, όταν ο Ακόστα εκτέλεσε φάουλ, ο Παντελιάδης πήρε την κεφαλιά και ο Γιαννιώτης έκανε σπουδαία απόκρουση. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόλις στο 39ο λεπτό, όταν ο Ντάουντα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παπαδόπουλο, μετά το κόρνερ του Γιαννούλη και την κεφαλιά – πάσα του Χατζηϊσαΐα, αλλά το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από τη δοκό.

Οι συγκινήσεις, όμως, ήταν φυλαγμένες για το δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 55΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι, αλλά στο 65΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Μπούτνικ, που χρησιμοποίησε το χέρι σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί. Και επειδή ενός κακού ακολoυθούν, συνήθως, μύρια, ο Ατρόμητος έφτασε στην ισοφάριση στο 70΄: σε βαθιά μπαλιά του Μάντσον ο Πριντέτα μπερδεύτηκε με τον Παπαδόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί κι εκείνος έγραψε το 1-1 με πλασέ σε άδεια εστία.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Πριντέτα (74΄ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα (37΄ Πίτι), Βάντερσον (84΄ Καραγιάννης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπούντνικ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (80΄ Κιβρακίδης), Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69΄ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69΄ Μπρούνο), Ουάρντα, Ντάουντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις