Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία – ΟΦΗ: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν!

Λαμία – ΟΦΗ: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα στη Λαμία και τον ΟΦΗ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Superleague.

Τη χαρά της νίκης αγνοούν και μετά το πέρασμα της έκτης αγωνιστικής η Λαμία κι ο ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, με το αποτέλεσμα αυτό να μην… κάνει σε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση με 3 βαθμούς και ο ΟΦΗ στην 15η με 2 βαθμούς.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 62΄ όταν ο Ντίνας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Πλατέλλας έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε νέο γύρισμα και ο Νέιρα έστειλε στην μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80΄ με πέναλτι του Αργεντινού Μπαράλες, το οποίο κέρδισε ο Μαστούρ από τον Κοροβέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας (60΄ Βασιλαντωνόπουλος), Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (54΄ Καραμάνος), Μπερτόλιο (70΄ Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83΄ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Νάστος, Κοροβέσης, Νέιρα (72΄ Παπαστεριανός), Πλατέλλας, Βουό, Αραβίδης (60΄ Ντίνας).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις