Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία – Παναιτωλικός: “Άσφαιροι” και… πικραμένοι! “Σεφτέ” οι Αγρινιώτες

Λαμία – Παναιτωλικός: “Άσφαιροι” και… πικραμένοι! “Σεφτέ” οι Αγρινιώτες
Intime

“Λευκή” ισοπαλία γεμάτη ευκαιρίες. Η βροχή έκανε δύσκολη τη… ζωή των παικτών της Λαμίας και του Παναιτωλικού, οι γηπεδούχοι έπαιξαν “μονότερμα” τους Αγρινιώτες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στη Superleague (0-0). Στις τελευταίες θέσεις παραμένουν οι δύο ομάδες.

Στο 0-0 έμειναν Λαμία και Παναιτωλικός στο ματς που έγινε στη Φθιώτιδα και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Το αποτέλεσμα αυτό δεν βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι μεν γηπεδούχοι έφτασαν τους 4 βαθμούς και παρέμειναν 11οι, ενώ οι Αγρινιώτες -αν και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα- παρέμειναν στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν βαρύ και… γλιστερό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Η Λαμία προσπάθησε να μπει “δυνατά” στο ματς, αλλά ο Παναιτωλικός είδε στο 10′ τον Βελλίδη να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Λουσέρο. Στο 22′ όμως οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Δημούτσος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο σε τετ-α-τετ. Στην ομάδα του Αγρινίου ανήκε και η νέα μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου (36′). Η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βελλίδης βρήκε λίγο την μπάλα, ενώ ο Σκόνδρας έδιωξε σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν με επιθετικό… πνεύμα και στην επανάληψη, με τη Λαμία να “αγγίζει” το γκολ στο 62′. Ο Βάντερσον -μετά την απομάκρυνση της άμυνας του Παναιτωλικού- σουτάρει έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες και στο 72′ είδαν τον Τουράμ να σουτάρει άουτ από πολύ κοντά και σε κενό τέρμα.

Η Λαμία πίεσε για το γκολ της νίκης, αλλά η τελευταία φάση του ματς ανήκε στον Παναιτωλικό. Ο Αριγίμπι συνέκλινε από τα αριστερά στο 88′ έκανε και το συρτό σουτ, αλλά είδε την μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις