Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία – ΠΑΟΚ: Φοβερά επεισόδια μετά το ματς! – video

Λαμία – ΠΑΟΚ: Φοβερά επεισόδια μετά το ματς! – video
ΦΩΤΟ tvstar.gr

Οπαδοί της Λαμίας συγκρούστηκαν με τα ματ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη 12η αγωνιστική της Superleague, με τα τοπικά Μέσα να κάνουν λόγο για “άγριες” συμπλοκές και επεισόδια στο κέντρο της πόλης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας εκτός έδρας, μέσα σε διαμαρτυρίες και για ένα καθαρό πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής στους γηπεδούχος, στο πρώτο ημίχρονο. Τα πνεύματα ήταν έτσι οξυμένα τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο όμως και μετά από αυτόν.

Στο τέλος του ματς έγιναν και τα χειρότερα, όταν διμοιρίες των αστυνομικών που είχαν παραταχθεί στην οδό Ερυθρού Σταυρού, ανάμεσα στο ΔΑΚ Λαμίας και το δημαρχείο, απαγόρευσαν την διέλευση οποιουδήποτε.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, φίλαθλοι των γηπεδούχων ζητούσαν να τους επιτρέψουν να περάσουν ωστόσο η απόφαση των αστυνομικών δυνάμεων δεν άλλαξε καθώς σε αυτή την πλευρά του γηπέδου βρίσκονταν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Κάπου εκεί τα “αίματα άναψαν” και κάποιοι θερμόαιμοι νεαροί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, με την κατάσταση να ξεφεύγει, δημιουργώντας απίστευτες εικόνες στην πόλη της Λαμίας.

Τα επεισόδια στη Λαμία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις