Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία – Τρίκαλα: Με την ψυχή στο… στόμα στους “8” οι Φθιώτες! video

Λαμία – Τρίκαλα: Με την ψυχή στο… στόμα στους “8” οι Φθιώτες! video
ΦΩΤΟ Intime

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 0-1 στο πρώτο ματς πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. “Σκληρό καρύδι” οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Η Λαμία αναμενόταν να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Τρίκαλα, με τα οποία τη χωρίζουν δύο κατηγορίες, ενώ είχε και… προίκα τη νίκη με 0-1 στο πρώτο ματς. Μόνο αυτό δεν έγινε όμως στο ΔΑΚ καθώς οι Φθιώτες μπορεί να πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά δεινοπάθησαν, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 33′ με τον Βασίλη Πέλκα, το γκολ του Μιγκέλ Μπαινκόνι από τη βούλα του πέναλτι, που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους από το 11′ και το δεύτερο ημίχρονο έγινε “θρίλερ”.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο του ματς και έχασαν ευκαιρίες αλλά ο Ζαρόπουλος κράτησε το 1-1 και στην τελευταία φάση του ματς η κεφαλιά του Βέρτζου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, οι οποίοι παραλίγο να πέσουν θύμα τεράστιας έκπληξης, αλλά τελικώς πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Περισσότερα σε λίγο…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις