Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Λέγκια – Ατρόμητος: “Αλώβητος” στη Βαρσοβία! Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση – videos

Λέγκια – Ατρόμητος: “Αλώβητος” στη Βαρσοβία! Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση – videos
ΦΩΤΟ intime

Ο Ατρόμητος “άντεξε” μέχρι τέλους στη Βαρσοβία κόντρα στη Λέγκια και με το τελικό 0-0 εξασφάλισε σκορ πρόκρισης για τη ρεβάνς του Περιστερίου, όπου με νίκη θα περάσει στα πλέι οφ του Europa League.

Με Γούτα και Ρισβάνη να είναι ανίκητοι στην άμυνα, ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας, αυξάνοντας τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δύο δοκάρια είχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πολωνοί, οπότε και “πίεσαν” περισσότερο την ομάδα του Αναστασίου, η οποία όμως κατάφερε να μη δεχθεί τελικά γκολ, φεύγοντας “αλώβητη” από δεύτερο εκτός έδρας ματς στο φετινό Europa League.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά οργανωμένος το ματς και παρότι η Λέγκια είχε την κατοχή της μπάλας δεν “απειλήθηκε” καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ρισβάνη και Γούτα να είναι κόβουν όλες τις ψηλές μπαλιές των Πολωνών.

Το ματς είχε ελάχιστες τελικές στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Αναστασίου να δυσκολεύεται στην επίθεση και να έχει τη μοναδική της φάση στο ματς με ένα μακρινό σουτ του Νάτσου.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με στόχο ένα γκολ και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για ένα τέρμα. Στο 50′ ο Νοβίκοβας είχε δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 65′ ο Κουλένοβιτς βρήκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι, αλλά πλάσαρε άουτ.

Ακολούθησε “σφυροκόπημα” από τη Λέγκια, με τον Μέγιερι και την… τύχη, να γλιτώνουν τον Ατρόμητο από ένα γκολ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας σταμάτησε δύο καλές ευκαιρίες των Πολωνών μετά το 80′, ενώ νωρίτερα ο Λουκίνιας είχε δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του και πάλι από εκτέλεση φάουλ.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους παίκτες του Ατρομήτου να πανηγυρίζουν το θετικό αποτέλεσμα, που τους επιτρέπει να συνεχίσουν να… ονειρεύονται την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Οι συνθέσεις στο Λέγκια – Ατρόμητος

Λέγκια Βαρσοβίας (Αλεξάνταρ Βούκοβιτς): Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέτσοβιτς, Γιεντρέιτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (66′ Καρλίτος).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Χαρίσης (72′ Ουγκράι), Ούμπιδες (61′ Ρόσα), Μανούσος (84′ Ταλόχα), Μάντσον, Νάτσος, Βέλλιος, Ρισβάνης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις