Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Λέγκια – Ατρόμητος: Κόντρα στα προγνωστικά στη Βαρσοβία

Λέγκια – Ατρόμητος: Κόντρα στα προγνωστικά στη Βαρσοβία
Intime

Μπορεί να μην είναι το φαβορί του ζευγαριού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά ο Ατρόμητος θα παίξει χωρίς φόβο στην έδρα της Λέγκια (22:00, NewsIt.gr, ΕΡΤ), προκειμένου να μείνει… ζωντανός, ενόψει του επαναληπτικού στο Περιστέρι.

Να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την πρόκριση στο Περιστέρι, θα επιδιώξει απόψε στην Πολωνία ο Ατρόμητος κόντρα στην Λέγκια Βαρσοβίας. Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς θα είναι την Τετάρτη (14/08), στις 19:00.

Οι Περιστεριώτες γνωρίζουν τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όμως εμφανίζονται πανέτοιμοι και με πολύ καλή ψυχολογία, μετά την πρόκριση τους επί της Κουόπιο.

Από την πλευρά της η Λέγκια έχει στόχο να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2016 όταν και είχαν αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Κυριάκο Κιβρακίδη (υπέστη τράβηγμα στον ραπτικό μυ κι έμεινε εκτός αποστολής) αλλάζει κάπως τα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με την ακόλουθη ενδεκάδα: Μέγερι, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης, Μαντσόν, Μανούσος, Ούμπιδες, Ενσικουλού, Βέλλιος, Νάτσος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Μάνουελ Σίτενγκρουμπερ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις