Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Ατρόμητος: “Πέταξαν” και πάλι… ψηλά οι Περιστεριώτες

Λεβαδειακός – Ατρόμητος: “Πέταξαν” και πάλι… ψηλά οι Περιστεριώτες
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να έχει διεξαχθεί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, βρίσκεται ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0 -στη βροχερή Βοιωτία- και έφτασε τους 13 βαθμούς, ξεπερνώντας την ΑΕΚ.

Την τέταρτη του νίκη σε πέντε ματς πρωταθλήματος πήρε ο Ατρόμητος, που επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0 στη βροχερή Βοιωτία. Το… νερό έπεσε ασταμάτητα στη Βοιωτία για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που έκανε πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να δείξει ένα πιο απειλητικό πρόσωπο, έχοντας όμως και την αναμενόμενη δυσκολία στις κινήσεις των παικτών. Ο Λεβαδειακός έδειξε μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του κέντρου και μεγάλη δυσκολία να οργανώσει κάποια επίθεση.

Οι δυο ομάδες έδειξαν διάθεση και οι παίκτες ήταν δραστήριοι, παρά την έντονη βροχόπτωση. Στο 18′ ο Επασί δεν μπόρεσε να νικηθεί από τις προσπάθειες των Ρισβάνη και Βασιλακάκη, ενώ στο 32′ ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα, ο Κουλούρης θέλησε να τελειώσει τη φάση με τακουνάκι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Λεβαδειακός απ’ τη μεριά του ήταν ακίνδυνος (ο Μέγερι ανησύχησε μόνο στο 35′ από την εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τον Ατρόμητο (47′). Μετά από φάση διαρκείας στη μικρή περιοχή του Επασί, η μπάλα έφτασε στον Βασιλακάκη που με σουτ νικάει τον αντίπαλο πορτιέρε για το 0-1!

Ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές και προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 64΄ο Ουκράι έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και θέση δεξιά και νίκησε τον Επασί για το 0-2. Οι Βοιωτοί προσπάθησαν έξι λεπτά μετά να να μειώσουν, αλλά ο Μέγερι ήταν σε ετοιμότητα και σταμάτησε το σουτ του Σαβατογκό. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, ο Ατρόμητος αμύνθηκε σωστά και πήρε το εκτός έδρας “τρίποντο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις