Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Χωρίς Καμαρά και Σολδάνο

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός: Χωρίς Καμαρά και Σολδάνο
@olympiacos_org

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες που έμειναν εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς για το ματς της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στη Λιβαδειά κόντρα στο Λεβαδειακό, χωρίς τους Καμαρά και Τσιμίκα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Φράνκο Σολδάνο, που ακόμα είναι ανέτοιμος.

Στον Πειραιά θα μείνουν και οι Μιράντα, Νικολάου, Μάνος και Σεμπά. Αντίθετα συμπεριλήφθηκε κανονικά το έτερο νέο μετεγγραφικό απόκτημα των “ερυθρόλευκων”, Γιώργος Μασούρας.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο και Χασάν.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1084115100619997186

Θα θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς φιλάθλους στη Λιβαδειά, καθώς η ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως απαγόρευσε τη μετακίνηση των φίλων της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει εισιτήρια για το αυριανό παιχνίδι, αλλά ήρθε σήμερα το «απαγορευτικό» της αστυνομίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις