Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η βράβευση των Legends 2004 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου! video

Η βράβευση των Legends 2004 στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου! video
@goalstizoi

Εκδήλωση προς τιμήν των Πρωταθλητών Ευρώπης 2004 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05.12.2018) στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου, παρουσία του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Οι Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Παπαδόπουλος, Καφές και Γκούμας εκπροσωπούν της Εθνική Ελλάδας του 2004 και βρίσκονται στην Κύπρο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικό αγώνα Sutsal (6×6) απέναντι σε Κύπριους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας των Legends 2004 εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play ΚΟΑ – ΚΟΕ για το 2018, Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, θα διεξαχθεί στο Κλειστό Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στις 10 το πρωί της Πέμπτης (6/12) και θα τον παρακολουθήσουν 2.500 μαθητές. Η εκδήλωση δεν είναι ανοικτή για το κοινό.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, οι Legends 2004 βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του ΚΟΑ κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη.

Δείτε εικόνα από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις