Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Μπάγερν: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μόναχο! – videos

Λίβερπουλ – Μπάγερν: Η πρόκριση θα κριθεί στο Μόναχο! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γκολ δεν ήρθε και έτσι μετά από ένα “κακό” δεύτερο μέρος, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, αφήνοντας “ανοιχτούς λογαριασμούς” για τις δύο ομάδες ενόψει της ρεβάνς.

Στο μεγαλύτερο ματς για τους “16” του Champions League, Λίβερπουλ και Μπάγερν έμειναν στο μηδέν στο Άνφιλντ και η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στην Alianz Arena του Μονάχου.

Σε ένα “τρελό” πρώτο ημίχρονο στο Άνφιλντ, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, όμως κάποιες κακές τελικές πάσες και η αστοχία των παικτών, διατήρησαν το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα, με τον Μανέ να είναι ο μοιραίος για τη Λίβερπουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται πιο συντηρητικά και τις φάσεις να είναι ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Μανέ ήταν μάλιστα αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία και στο δεύτερο 45λεπτο, με την κεφαλιά του να αποκρούει ο Νόιερ στο 89′.

https://twitter.com/TheSwypeSports/status/1097975192410902528

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και πλέον η πρόκριση θα κριθεί στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σίγουρα όχι σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς.

 

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις