Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Ρόμα: “Προσευχόμαστε για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο”

Λίβερπουλ – Ρόμα:  “Προσευχόμαστε για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο”
ΦΩΤΟ Reuters

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόμα με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια που έκαναν μερίδα οπαδών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός οπαδού της Λίβερπουλ.

Μέσω ανακοίνωσης, η Ρόμα καταδίκασε τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί της , που είχαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας φίλος της Λίβερπουλ.

Ένας 53άχρονος Ιρλανδός οπαδός των “κόκκινων” βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από επίθεση οπαδών της Ρόμα πριν τον ημιτελικό (5-2) του Champions League.

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανακοινώσει πως δύο άτομα έχουν συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Aμφότεροι είναι απ’ τη Ρώμη και είναι ηλικίας 25 και 26 ετών.

Η ανακοίνωση των “Τζιαλορόσι”

“Η Ρόμα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρμοστη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στις συγκρούσεις με τους φιλάθλους της Λίβερπουλ, πριν από τον χθεσινό αγώνα, έχοντας προκαλέσει ντροπή στον σύλλογο και στη συντριπτική πλειοψηφία των Ρωμαίων φιλάθλων που είχαν υποδειγματική συμπεριφορά στο Άνφιλντ.

Δεν υπάρχει χώρος για μια τέτοια άθλια συμπεριφορά στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο σύλλογος έχει προσφέρει τη συνεργασία του στην Λίβερπουλ, την UEFA και τις αρχές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι για τον φίλαθλο που βρίσκεται στο νοσοκομείο του Λίβερπουλ και στην οικογένειά του”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις