Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λίβερπουλ: Στα “σκουπίδια” το… δώρο της Σίτι! “Συντριβή” για την Τσέλσι στο Μπόρνμουθ – videos

Λίβερπουλ: Στα “σκουπίδια” το… δώρο της Σίτι! “Συντριβή” για την Τσέλσι στο Μπόρνμουθ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λίβερπου πέταξε στα… σκουπίδια το “δώρο” της Μάντσεστερ Σίτι και μένοντας στο 1-1 με τη Λέστερ στο “Άνφιλντ” έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους “Πολίτες” στην κορυφή της Premier League. “Συντριβή” άνευ προηγουμένου για την Τσέλσι στο Μπόρνμουθ.

Μετά την ήττα της Σίτι στο Νιούκαστλ, η Λίβερπουλ είχε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της στο +7 στην κορυφή, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λέστερ στο γήπεδό της και με το 1-1 στο ματς, έμεινε τελικά στο +5 από τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με τον Μανέ μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα, όμως παρότι έχασε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο τέρμα και έτσι οι “αλεπούδες”, με το γκολ του Μαγκουάιρ στο 45ο λεπτό του αγώνα, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο “Άνφιλντ”.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Premier League, ξεχώρισε η “βαριά” ήττα της Τσέλσι στο Μπόρνμουθ από την τοπική ομάδα, με 4-0, η οποία και τη φέρνει πια ισόβαθμη με την Άρσεναλ στην 4η και θέση της βαθμολογίας και τελευταία που οδηγεί στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 

Άρσεναλ-Κάρντιφ 2-1
Φούλαμ-Μπράιτον 4-2
Χάντερσφιλντ-Έβερτον 0-1
Γουλβς-Γουέστ Χαμ 3-0
Μάντσεστερ Γ.-Μπέρνλι 2-2
Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι 2-1

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Μπόρνμουθ-Τσέλσι 4-0
Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1
Λίβερπουλ-Λέστερ 1-1
Τότεναμ-Γουότφορντ 2-1

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις