Πέμπτη, 30 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λοντίγκιν: “Άρχισα να τρελαίνομαι στον Ολυμπιακό!”

Λοντίγκιν: “Άρχισα να τρελαίνομαι στον Ολυμπιακό!”
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έφθασε να αγωνίζεται ως βασικός στη Ζενίτ και να καλείται στην Εθνική Ρωσίας, όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την “κατιούσα” με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι στον Ολυμπιακό “άρχισε να τρελαίνεται”.

Το πέρασμα του Λοντίγκιν από τον Ολυμπιακό ήταν ανεπιτυχές, με τον ίδιο να τονίζει ότι ψάχνει πλέον μία ομάδα στην οποία θα έχει χρόνο συμμετοχής, αφού η αποχή του έχει στοιχίσει.

Οι δηλώσεις του Λοντίγκιν

«Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη Ζενίτ για την επέκταση του συμβολαίου μου, αλλά από τότε δεν άλλαξε κάτι και έτσι δεν ανανέωσα. Γι’ αυτό, σε λίγο θα είμαι ελεύθερος. Υπάρχουν επιλογές τώρα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι προτάσεις θα έχω και θα σκεφτώ. Το πιο σημαντικό είναι πάω κάπου και να παίζω».

Για τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα ήθελα να κάνω μία επανεκκίνηση και σκεφτόμουν ότι ακόμη κι αν δεν έπαιζα, θα ήμουν ήρεμος στην Ελλάδα, καθώς τελευταία ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με όσα γίνονταν. Γι’ αυτό, μετακόμισα στον Ολυμπιακό και ηρέμησα. Αλλά, δεν ήμουν ο τερματοφύλακάς τους από την αρχή, οπότε δεν έπαιζα στα ματς. Έτσι, δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής και τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν γίνεται απλά να κάθομαι και να λαμβάνω έναν μισθό. Άρχισα να τρελαίνομαι».

Για το που θα συνεχίσει: «Φυσικά και θα πάω σε όποια ομάδα, ακόμη και μικρή της Ευρώπης, μου δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστώ και να περνάω καλά. Δεν με νοιάζουν τόσο πολύ τα χρήματα, γιατί δεν είμαι τέτοιος χαρακτήρας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις