Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Λοβέρα: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Λοβέρα: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος του Ολυμπιακού»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί με τους Πειραιώτες στο Champions League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να φύγει από τη Ροζάριο Σεντράλ και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

«Τόσο το σκεπτικό μου όσο και του ατζέντη μου ήταν να μείνουμε στην Αργεντινή λίγο περισσότερο. Μετά ήρθε η πρόταση εντελώς ξαφνικά. Δεν υπήρχε επιλογή να μείνω στη Ροζάριο για έξι μήνες ακόμη, μέχρι το Δεκέμβριο και πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το προηγούμενο διάστημα στη Ροζάριο ήταν το καλύτερο. Είχα γεμάτα ματς και πολλά λεπτά συμμετοχής. Μίλησα με τον προπονητή μου στη Σεντράλ μετά το τέλος της μεταγραφής, μου ευχήθηκε τα καλύτερα για το νέο βήμα στην καριέρα μου. Ο Κόκα με πίστεψε πιο πολύ από όλους, με τον πρόεδρο της Σεντράλ δεν μίλησα. Μόνο με τον Γκορδίγιο μίλησα, ο οποίος μου μιλούσε μέχρι να υπάρξει συμφωνία. Θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον για να κατακτήσω τίτλους με τη Σεντράλ».

Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Είναι πολύ όμορφη πόλη, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Υπέγραψα για πέντε χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος με το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League, είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Ευρώπη, εμένα μου έτυχε τώρα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον Μαρτίνς: «Με καλωσόρισε ο προπονητής, αλλά δεν μιλήσαμε για τη θέση που με υπολογίζει. Μίλησα στην πρώτη προπόνηση με τον Γκερέρο, που είναι Ισπανός. Δεν καταλάβαινα τίποτα από τη γλώσσα. Είναι πολύ τεχνίτης, τώρα είναι τραυματίας δεν έκανε προπόνηση, αλλά είναι πολύ καλός».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ελπίζω να με ερωτευτεί ο κόσμος. Μου έχουν πει ότι οι Έλληνες είναι πολύ φανατικοί οπαδοί αλλά οι οπαδοί της νέας μου ομάδα λίγο περισσότερο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις