Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

“Μαγεία” από Μπαρτσελόνα! “Τεσσάρα” στη Σεβίλλη με γκολάρες – video

“Μαγεία” από Μπαρτσελόνα! “Τεσσάρα” στη Σεβίλλη με γκολάρες – video

Σε περίπατο μετέτρεψε η Μπαρτσελόνα το πιο σημαντικό παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Καταλανοί συνέτριψαν εντός έδρας τη Σεβίλλη με 4-0 κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή, όπου βρίσκεται η Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε όρεξη για αστεία στο παιχνίδι με τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες το πιο σημαντικό παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 4-0.

Οι Καταλανοί ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Ρεάλ και τρεις περισσότερους πλέον από τη Σεβίλλη, η οποία υποχώρησε στην έκτη θέση.

Το σκορ άνοιξε με μαγικό τρόπο ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος με ένα εκπληκτικό «ψαλιδάκι» έκανε το 1-0 (27’). Στο 32′ ο Βιδάλ έκανε το 2-0, ενώ ο Ντεμπελέ με πανέμορφο τρόπο έκανε το 3-0 στο 35′, με την Μπαρτσελόνα να “καθαρίζει” την υπόθεση νίκη σε οκτώ λεπτά.

Ένα εκπληκτικό φάουλ του Μέσι έφερε το 4-0 (78’), με το ματς να… ξεφεύγει στα τελευταία λεπτά, λόγω αποβολών των Αραούχο και Ντεμπελέ που άφησαν τους Καταλανούς με 9 παίκτες.

Το 1-0 της Μπάρτσα

Το 2-0 της Μπάρτσα

Το 3-0 της Μπάρτσα

Το 4-0 της Μπάρτσα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις