Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μάνατζερ Καρνέζη: “Σώθηκε στο ‘παρά πέντε’ η οικογένειά του στις πυρκαγιές”

Μάνατζερ Καρνέζη: “Σώθηκε στο ‘παρά πέντε’ η οικογένειά του στις πυρκαγιές”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο μάνατζερ του Ορέστη Καρνέζη, Βασίλης Παναγιωτάκης, τόνισε πως ο Έλληνας πορτιέρε είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στη Νάπολι, παρά το γεγονός πως είναι ο αναπληρωματικός του Ντέιβιντ Οσπίνα, αλλά στη συνέχεια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στους “παρτενοπέι”.

Ο Βασίλης Παναγιωτάκης αποκάλυψε στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Marte” τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Ορέστης Καρνέζης. Όπως ανέφερε, το σπίτι του Έλληνα τερματοφύλακα κάηκε στις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας το καλοκαίρι που μας πέρασε και μάλιστα τόνισε πως η οικογένεια του γλίτωσε… στο παρά πέντε!

“Όταν έφτασε στην Νάπολι περνούσε κάποιες δύσκολες στιγμές, ειδικά την περίοδο που ήταν να πάρει μέρος στο πρώτο φιλικό. Λίγες ημέρες πριν είχε χάσει ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο, ενώ θυμάστε και τις φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα τον Ιούλιο;

Οι φωτιές έπληξαν και το σπίτι που ζει η γυναίκα του η οποία είναι ζωντανή από θαύμα. Τα μέλη της οικογένειάς του είναι ζωντανοί από θαύμα επειδή πέντε λεπτά νωρίτερα ήταν στο σπίτι και ευτυχώς όταν οι φλόγες έφτασαν στο σπίτι και έκαψαν τα πάντα, ήταν όλοι τους έξω από αυτό.

Ήταν ένα τρομερό σοκ, όμως δεν έχασε ούτε μία προπόνηση, από σεβασμό προς το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Νάπολι.

Δεν είπε να μοιραστεί με κανέναν αυτή τη θλιβερή στιγμή για εκείνον, το κράτησε μέσα του επειδή είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Είμαι υπερήφανος που έχω γιο πελάτη ένα παιδί όπως ο Ορέστης”, τόνισε ο μάνατζερ του Καρνέζη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις