Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μανωλάς – “Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα, λόγω Παρί”

Μανωλάς – “Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα, λόγω Παρί”
ΦΩΤΟ Reuters

Τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρονται στο μετεγγραφικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα φέρεται να έχει μπει στο “στόχαστρο” των Μάντσεστερ Γιουνάιτετ και Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα “Mirror” -σχετικές αναφορές και σε αρκετά ιταλικά ΜΜΕ – η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να πληρώσει την ρήτρα 37,6 εκατ. ευρώ του Κώστα Μανωλά… προλαβαίνοντας έτσι την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας “αναγκάζει” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να… τρέξει, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τον 27χρονο Έλληνα αμυντικό για το καλοκαίρι.

“Ο διεθνής Έλληνας έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Ευρώπης από τότε που έφτασε στην Serie A από τον Ολυμπιακό πριν από τέσσερα χρόνια. Η Τσέλσι ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα απελευθέρωσης 34 εκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, αφού ο Σάρι ήτα θαυμαστής του από την εποχή του στη Νάπολι, ενώ η Άρσεναλ ενδιαφερόταν επίσης. Όμως, η Γιουνάτεντ φαίνεται να επιθυμεί να φτάσει πρώτη”, σημειώνει η αγγλική εφημερίδα.

Οι Ιταλοί πάντως σημειώνουν ότι ο Μανωλάς έχει ανοίξει την πόρτα της αποχώρησης, αλλά δεν θέλει να φύγει από την Ρόμα πριν από το τέλος της σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις