Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μανωλάς: Λυσσάει να παίξει στα μπαράζ με την Εθνική

Μανωλάς: Λυσσάει να παίξει στα μπαράζ με την Εθνική

Υπάρχουν και καλά νέα… Μπορεί ο Κώστας Μανωλάς να υπέστη θλάση, αλλά όπως υποστηρίζουν οι Ιταλοί, μάλλον θα είναι στην διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε στα μπαράζ του Μουντιάλ. Αυτό θέλει και ο παίκτης.

Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός  δράσης για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν θλάση πρώτου βαθμό στον αριστερό μηρό και πολλά  θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση των μυών του Ελληνα κεντρικού αμυντικού στη θεραπευτική αγωγή. Οι Ιταλοί υπενθύμισαν ότι ο Ντεφρέλ, για τον ίδιο τραυματισμό, δεν έχει παίξει από τις 27 Σεπτεμβρίου.

Η Ρόμα δεν ανέφερε το χρόνο αποκατάστασης του Ελληνα αμυντικού, αλλά σίγουρα θα χάσει τον αγώνα με την Τσέλσι για το Champions League και στο πρωτάθλημα τα ματς με Τορίνο, Κροτόνε και Μπολόνια.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, «η Ρόμα θα ήθελε να επιστρέψει στον αγώνα με την Φιορεντίνα στις 5 Νοεμβρίου, αλλά αντιλαμβανόμενη την επιθυμία του παίκτη, που θα κάνει τα πάντα για να είναι στη διάθεση της εθνικής του για τα μπαράζ του Μουντιάλ, δεν θέλει να επισπεύσει την επιστροφή του, παρακολουθώντας την κατάστασή του μέρα με τη μέρα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις