Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ σε… μυστικό δείπνο! [pic]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ - Άρσεναλ
@Carra23

Αν κάτι τέτοιο είχε γίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα είχαμε.. επανάσταση! Ιδιοκτήτες και ηγετικά στελέχη των τριών κορυφαίων συλλόγων των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ δείπνησαν μαζί σε ιταλικό εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Ένας φίλος της Άρσεναλ βρέθηκε στο εστιατόριο Locanda Verde της Νέας Υόρκης και φωτογράφισε τα “αφεντικά” των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και ‘Αρσεναλ να γευματίζουν μαζί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ - Άρσεναλ

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, που έφτασε στα χέρια της Daily Mail- εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άβραμ και Τζόελ Γκλέιζερ και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ Τζον Χένρι και ο διευθύνων σύμβουλος της Άρσεναλ Ιβάν Γκαζίδης.

Η Daily Mail αναφέρει πως το πιθανότερο αντικείμενο συζήτησης ήταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League εκτός Μ. Βρετανίας.

Πως σχολίασαν οι τρεις ομάδες την φωτογραφία

Το.. δείπνο αυτό σχολιάστηκε από τις τρεις ομάδες. Οι πλευρές των Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ανέφεραν πως συζητήθηκαν θέματα για το NFL, ωστόσο για τον Χένρι της Λίβερπουλ αναφέρθηκε πως ήταν εκεί “για τα κοινά συμφέροντα” της Premier League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις