Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάντσεστερ Σίτι: “Μούντζα” σε Ντε Μπρόινε! Και πάλι τραυματίας

Μάντσεστερ Σίτι: “Μούντζα” σε Ντε Μπρόινε! Και πάλι τραυματίας
ΦΩΤΟ Reuters

Τραυματίστηκε σοβαρά στα μέσα Αυγούστου, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου 2,5 μήνες και τώρα η τύχη γύρισε και πάλι… την πλάτη της στον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι

Άσχημα νέα και πάλι στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα στερηθεί ξανά των υπηρεσιών του Βέλγου μεσοεπιθετικού, που ήταν εκτός δράσης τους δύο τελευταίους μήνες, λόγω τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Ντε Μπρόινε επέστρεψε στην αγωνιστική δράση την περασμένη εβδομάδα, αλλά τραυματίστηκε ξανά στο χθεσινό (01.11.2018) ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στη Φούλαμ.

Ο διεθνής Βέλγος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση, κάτι αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες, ενώ ο χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους μπορεί να φτάσει και τις έξι.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ντε Μπρόιν θα χάσει το τοπικό ντέρμπι του Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ την επόμενη Κυριακή, (11/11), καθώς και τα παιχνίδια με Σαουθάμπτον, Γουέστ Χαμ, αλλά και την Σαχτάρ στους ομίλους του Champions League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις