Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Marca: “Τέλος ο Βαλβέρδε από την Μπαρτσελόνα – Τον ενημέρωσε ο Μπαρτομέου”

Βαλβέρδε Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα συνεδρίασε και σύμφωνα με τη “Marca” η απόφαση πάρθηκε! Οι Καταλανοί φαίνεται πως “τελείωσαν” τον Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο τους.

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται πως απομένει, προκειμένου ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αποτελέσει… παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση να προχωρήσει στην αποδέσμευση του 55χρονου τεχνικού.

Μάλιστα, η “Marca” αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας των “μπλαουγκράνα”, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ενημέρωσε τον Βαλβέρδε για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ήδη μαζέψει τα πράγματα του από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρεται πως θα αποχαιρετήσει τους παίκτες στην πρωϊνή προπόνηση της Τρίτης (13.01.2020).

Η ήττα – αποκλεισμός από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης στην Μπαρτσελόνα για τον Βαλβέρδε. Πιθανότερος αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο Μαουρίτσο Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Ισπανίας, βασικοί υποψήφιοι για διάδοχοι του είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Κίκε Σετιέν. Ο Τσάβι φαίνεται πως απάντησε αρνητικά στην πρόταση να αναλάβει τώρα την ομάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις