Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαρτίνς: “Τέτοιες διαιτησίες δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο!”

Μαρτίνς: “Τέτοιες διαιτησίες δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο!”
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη διαιτησία του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του που πάλεψαν ως το τελευταίο λεπτό για να έρθει η νίκη.

Ο Πέδρος Μαρτίνς δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τη διαιτησία, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Superleague, τονίζοντας πως “τέτοιες διαιτησίες δεν μας αρέσουν και δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο”. Ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” δεν παρέλειψε βέβαια να συγχαρεί τους παίκτες του για την αγωνιστική τους νοοτροπία που οδήγησε στη νίκη ακόμα και στο τελευταίο λεπτό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για:

Για το τι είπε στους παίκτες μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν πως είμαι περήφανος γι’ αυτούς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι και τις προπονήσεις καθημερινά. Δεν είναι εύκολο να μπορείς να διατηρηθείς στην πρώτη θέση, ξέρουμε πως θα μπορούσαν πολλοί παίκτες να κάνουν παραπάνω σήμερα, αλλά χαίρομαι που μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλεψαν για να έρθει το αποτέλεσμα”.

Για το τι σημαίνουν τέτοιου είδους νίκες και για την άποψή του για την κόκκινη του Ομάρ: “Είναι νίκες που μπορούν να σε οδηγήσουν στο πρωτάθλημα αυτές. Ο Ολυμπιακός ήταν η ανώτερη ομάδα σήμερα. Είχαμε πρωτοβουλία, δημιουργούσαμε, είχαμε περισσότερα κόρνερ, περισσότερες ευκαιρίες και γενικά την υπεροχή. Κάναμε 8 φάουλ, ο αντίπαλος 16 κι εμείς δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Βρίσκω αδικαιολόγητη τη διαιτησία, υπερβολική την κόκκινη του Ομάρ, δεν έδωσε σωστά λεπτά καθυστερήσεων, δεν έδωσε σωστά τις κίτρινες κάρτες. Είναι μια διαιτησία που βλέπουμε συχνά, που δεν μας αρέσει να έχουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή η διαιτησία και στο δεύτερο όχι, είναι κάποια έξυπνα τρικ που κάνουν οι διαιτητές, αυτές οι διαιτησίες είναι που δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο”.

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για τον Χασάν: “Εκείνη τη στιγμή ξέρουμε πως ο Βαλμπουενά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις. Ο Κώστας έπαιζε στο κέντρο, εμείς βλέπαμε πως δημιουργούσαμε πολύ από τα άκρα, επομένως βάλαμε έναν επιθετικό ώστε να ενισχύσουμε την επίθεσή μας, δεδομένης της αλλαγής που έκανε ο Ατρόμητος εκείνη τη στιγμή κι ενίσχυσε το κέντρο του. Όλος ο κόσμος ξέρει τα χαρακτηριστικά του Χασάν, είναι πολύ δυνατός στο εναέριο παιχνίδι, όλοι γνωρίζουμε πως σε τέτοια παιχνίδια τον χρειαζόμαστε, ξέραμε πως μπορεί να μας βοηθήσει”.

Για τον Σουντανί: “Πηγαίνει στο νοσοκομείο, μόλις μας αναλύσει ο γιατρός την κατάστασή του θα σας ενημερώσουμε”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις