Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ματσάρα στη Βρέμη! “Λύγισε” η Ντόρτμουντ – Προκρίθηκε η Βέρντερ

Ματσάρα στη Βρέμη! “Λύγισε” η Ντόρτμουντ – Προκρίθηκε η Βέρντερ
ΦΩΤΟ Reuters

Θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό το ματς. Η εκ των ουραγών της Bundesliga, Βέρντερ Βρέμης, πήρε μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, επικρατώντας εντός έδρας της Ντόρτμουντ με 3-2.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς στη Βρέμη, η Βέρντερ νίκησε με 3-2 την Ντόρτμουντ και την απέκλεισε στη φάση των “16” του Κυπέλλου Γερμανίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Σέλκε (16′)

και Μπιτενκούρτ (30′). Η Ντόρτμουντ μείωσε σε 2-1 με τον μόνιμο σκόρερ της την τελευταία περίοδο, Χάαλαντ (8ο γκολ από την ημέρα της μετεγγραφής του) για να δεχθεί το 3-1 στο 70′ από τον Ρασίκα.

Το παιχνίδι όμως απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον στο 78′, αφού ο Ρέινα μείωσε σε 3-2. Οι φιλοξενούμενοι τα έδωσαν… όλα για να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο πιο αμφίρροπο ματς της βραδιάς, η Αίντραχτ Φρανκφούρτης με δύο γκολ του Κόστιτς στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με 3-1 της Λειψίας, ενώ η Φορτούνα Ντίσελντορφ αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 στο ημίχρονο από την Καϊζερσλάουτερν, πέτυχε 4 γκολ στην επανάληψη και πήρε με θριαμβευτικό τρόπο το «εισιτήριο» για τους «8».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις