Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Με 11 Έλληνες ο Παναθηναϊκός! Η ενδεκάδα του Δώνη στο Αγρίνιο [pics]

Με 11 Έλληνες ο Παναθηναϊκός! Η ενδεκάδα του Δώνη στο Αγρίνιο [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την πιο νεανική ομάδα του πρωταθλήματος στη Superleague, αλλά ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε κάτι μοναδικό και για το Κύπελλο Ελλάδας. Ανακοίνωσε ενδεκάδα με 11 Έλληνες για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Το πρώτο του παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας δίνει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Παναθηναϊκός, με τον Γιώργο Δώνη να “κατεβάζει” την ομάδα του με 11 Έλληνες στη βασική ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στο σημερινό (02/10, 17:30) ματς, θα αγωνιστούν από την αρχή με τη φανέλα του Τριφυλλιού, οι Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Καμπετσής και Βέργος.

Ένας ξένος στη 18άδα

Χαρακτηριστικό της… ελληνικότητας του φετινούς Παναθηναϊκού είναι πάντως και το γεγονός ότι γενικότερα στη 18άδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, βρίσκεται μόνο ένας ξένος.

Πρόκειται για τον Φεντερίκο Μακέντα, τον Ιταλό επιθετικό που αποτέλεσε τη μοναδική φετινή μετεγγραφή για τους “πράσινους”, όσον αφορά τους παίκτες άνω των 23 ετών. Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στον πάγκο του Τριφυλλιού στο Αγρίνιο, δίπλα στους Ξενόπουλο, Δώνη, Σέχου, Κουντουριώτη, Εμμανουηλίδη και Χατζηγιοβάνη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις