Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Με… Ελλάδα οι ευχές της αγγλικής ομοσπονδίας στον Μπέκαμ! video

Με… Ελλάδα οι ευχές της αγγλικής ομοσπονδίας στον Μπέκαμ! video

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γίνεται σήμερα 45 ετών και η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου θέλησε να του ευχηθεί, ποστάροντας ένα ιστορικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.

Φόρεσε κάποιες από τις πιο… βαριές ποδοσφαιρικές φανέλες, σήκωσε κούπες, έβαλε τη φανέλα των «τριών λιονταριών» 115 φορές και κατάφερε να μπει στο βιβλίο του ποδοσφαίρου ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες σε εκτελέσεις φάουλ, έχοντας σέντρα… διαβήτη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έγινε το Σάββατο (02.05.2020) 45 ετών και η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας θέλησε να του πει «χρόνια πολλά», ποστάροντας μια από τις πιο σημαντικές του στιγμές με το εθνόσημο.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα (2-2) που έγινε στις 6 Οκτωβρίου του 2001, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2002. Τα «τρία λιοντάρια» ήθελαν την ισοπαλία για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πέντε λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ με 2-1.

Ο Μπέκαμ κατάφερε να σηκώσει στο…. πόδι το «Ολντ Τράφορτντ» και την Αγγλία, αφού κατάφερε να νικήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη με άπιαστη εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις