Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Μοράν στην Τρίπολη! Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Αστέρα [pic]

Με Μοράν στην Τρίπολη! Η αποστολή της ΑΕΚ για τον Αστέρα [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με μοναδική έκπληξη την παρουσία του Ερίκ Μοράν, ανακοινώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για την Τρίπολη και το παιχνίδι με τον Αστέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague. Συνεχίζει να υπολογίζεται ο Ισπανός μέσος.

Αϊντάρεβιτς και Μοράν δεν έχουν ικανοποιήσει στο διάστημα της παρουσίας τους στην ΑΕΚ και θεωρείτο πιθανό να αποχωρήσουν από την ομάδα φέτος το καλοκαίρι. Αμφότεροι φαίνεται να… ξεμένουν όμως στην Ένωση, με τον Ισπανό να υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αυτό δείχνει τουλάχιστον η αποστολή της ομάδας για την Τρίπολη και το παιχνίδι με τον Αστέρα, αφού το όνομα του Μοράν περιλαμβάνεται στους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του “Δικεφάλου”, όχι όμως και αυτό του Αϊντάρεβιτς.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Ροντρίγκο Γκάλο, o Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τις θεραπείες τους.Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου (21.30).

Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων επισκέφθηκε ο απελθών Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς που ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα για την απόφασή του να αποχωρήσει, ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία που είχε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να φέρνουν επιτυχίες στην ΑΕΚ”.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την Τρίπολη

Οι εκλεκτοί του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Οικονόμου, Σβάρνας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μοράν, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Πόνσε.

Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή η ΑΕΚ αναχωρεί για την Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. #astaek #aekfc #aekfcseason2018_19 #aekfamily

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Freitag, 31. August 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις