Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός! Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης

Με Μπουζούκη ο Παναθηναϊκός! Η αποστολή για τον Αστέρα Τρίπολης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάννης Μπουζούκης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου οι “πράσινοι” θα ψάξουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Θετικά νέα για τον Γιώργο Δώνη στο Κορωπί, καθώς τόσο ο Γιάννης Μπουζούκης, όσο και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “πράσινοι” έχουν κάνει το 5 στα 5 στη φετινή Superleague και στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος δίνουν ίσως το πιο δύσκολο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς οι Αρκάδες καίγονται για βαθμούς μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού πάντως, είδε τα προβλήματά του να λιγοστεύουν, αφού πέραν των γνωστών απουσιών των Μουνιέ, Γιόχανσον και Κάτσε, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους στις προπονήσεις, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Κότσαρης, Διούδης, Ξενόπουλος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Βέργος, Αποστολάκης, Καμπετσής, Μακέντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις