Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Με οπαδούς το ντεμπούτο του Μακέντα! Εισιτήρια και για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

Με οπαδούς το ντεμπούτο του Μακέντα! Εισιτήρια και για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι
ΦΩΤΟ ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, εν μέσω και της διακοπής των πρωταθλημάτων και οι φίλοι του Τριφυλλιού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς και από το γήπεδο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, δίνει την ευκαιρία στον Γιώργο Δώνη να δοκιμάσει σε φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο, νέους παίκτες, όπως ο Νίκος Βέργος και ο Φεντερίκο Μακέντα, που αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους, αφού όπως ανακοίνωσε η “πράσινη” ΠΑΕ, θα διατεθούν κανονικά εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι στο φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο το προσεχές Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, θα υπάρχει εκδοτήριο στη θύρα 5 για διάθεση εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατεθούν στους πυρόπληκτους στο Μάτι Αττικής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις